NISSEN & GEHL

Et godt produkt skal ikke alene være funktionelt og velproportioneret men også have sin egen karakter og udstråling. Nogle af vore designs for Aksel Kjersgaards møbelfabrik har nu været produceret i mere end 25 år og er blevet til rigtige klassikere.Søren Nissen fik svendebrev fra Rud. Rasmussens Snedkerier 1965 med efterfølgende afgang fra Kunsthåndværker skolen i 1968 Ebbe Gehl fik sin uddannelse og svendebrev fra Rud. Rasmussens Snedkerier 1959-63.  Ansat hos Nanna Ditzel 1966-67. Underviser i møbeltegning ved Edinburgh College af Art 1967-69.
Siden 1970 har Ebbe Gehl og Søren Nissen arbejdet sammen i designfællesskabet Nissen & Gehl. Gennem årene har de modtaget en lang række priser for deres unikke, funktionelle design, som også har skaffet dem international anerkendelse.
Mest kendte er de nok for deres arbejde for Naver Kollektion, som de til stadighed designer og udvikler nye produkter til i tæt samarbejde med Naver gruppens dygtige snedkere.Hos In-Light Scandinavia præsenterede de i 2018 for første gang en lampe. Tidligere havde de aldrig forsøgt sig inden for denne designgren - resultatet blev den meget anderledes ORION pendel