om think paper

ThinkPaper laver helt unik og bæredyg design belysning. Et særligt kendetegn ved lamperne er, at armaturerne er helt selvbærende, så der ikke er ntogen ramme involveret. Til samlingerne bruger Think Paper bæredygge råvarer, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Tilslutningerne er lavet ved hjælp af biologisk nedbrydelige klæbemidler, som gør både restprodukterne og selve produktet 100% genanvendelig.
  • NUANCED SERIE: Dandy, Lazy, Globe 
Mønsteret kan virke helt tilfældigt, men hvert mønster er omhyggeligt udarbejdet af ThinkPaper, Hver lampe er limet i hånden og hver specifik model er idensk hver gang.  Det nuancerede mønster varierer mellem åbent og  lukket, lyst og mørkt. Modellerne i denne kollektion belyser deres omgivelser 360 grader og giver et tidløst  look. Det raffinerede mønster skaber en betagende, unik lyseffekt i ethvert rum eller miljø.


  • SPIRAL SERIE: Classy, Jazzy, Baggy, Binky, Skinny

Mønsteret er nøje  udarbejdet af ThinkPaper og er identisk i hver enkelt model hver gang. Spiralbøligerne skaber en kontrasterende effekt, der skaber en åben og lukket struktur og varierer mellem lys  og mørke. Modellerne har en elegant karisma og har et betagende udseende fra alle vinkler